Tyrvinglekene inne

Nordenkampen 2024

Nordenkampen 2024

Samme helg som Tyrvinglekene inne, arrangerer også Tyrving Nordenkampen søndag 11. februar. Vi tilpasser da tidsskjemaet for Tyringlekene til dette.

Nordenkampen er en landskamp mellom Norge, Sverige, Finland og Danmark/Island, der hver nasjon stiller med to utøvere i hver gren, og det konkurreres i alle standard innendørsøvelser for kvinner og menn. Landskampen vil foregå på søndag 11 februar fra kl. 13:00-16:30, og sendes på NRK1. Friidrettshallen i Bærum Idrettspark er Norges beste innendørsarena, og NFIF har derfor bedt oss om å arrangere denne, slik vi også gjorde i 2019 – også da samme helg som Tyrvinglekene.

Tyrvinglekene starter derfor i 2024 på fredag ettermiddag, går hele lørdag og søndag formiddag fram til 12. Noen få øvelser (400m og 2000m) vil gå på søndag ettermiddag etter Nordenkampen. Dagsprogrammet tar hensyn til dette.

For utøvere, trenere og foreldre gir Nordenkampen en flott muligheten til å se Nordens beste friidrettsutøvere i aksjon. Alle utøvere på Tyrvinglekene slipper inn gratis.

Mer info finnes på landingsiden til mesterskapet:

Nordenkampen – February 11th, 2024 – Norway, Sweden, Finland, Denmark, Iceland (tyrving.idrett.no)

Hjertelig velkommen!

dager igjen

Stevnenyheter